Kreması İçin:
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı tozşeker
2-3 yemek kaşığı kakao
1 kare bitter çikolata(80 gr)
Süslemek için:1 çay bardağı süt ile çırpılmış yarım paket krem şanti ve böğürtlen ve vişnee
Pandispanya: Altın Kek :)
Süt, un, kakao ve şekeri karıştırıp muhallebi gibi pişirin. Ocaktan indirdikten sonra bitter çikolatayı kırarak içine atın ve karıştırarak eritin ve kremayı arada bir çırparak ılıtın. Kremanın yarısını kekin arasına diğer yarısınıda üzerine döküp düzeltin. Kremadan önce kekin iki tarafını da likorle ıslatın.Krema işini bitirdikten sonra kekin arasına birazcık haşlanmış böğürtlen ekleyebilirsiniz.Haşlanmış böğürtlenlerden kalanını da krem şantiye ekleyebilirsiniz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder